Clever Coaching

Inspiratie & Verdieping

Patronen

Patronen doorbrekenPatronen doorbreken

Ieder mens leeft in bepaalde patronen

Patronen ontdekken, verbanden leggen, niets is wat het lijkt geweest. De wereld om je heen gaat door, terwijl jouw eigen wereld stil lijkt te staan. Vaak vertelde je het geen dat anderen wilden horen en liet je zien wat anderen wilden zien. Je verloor jezelf en jouw eigen identiteit.

Bewust of onbewust heb je altijd ervaren dat je anders denkt, voelt en bent. Je zoekt begrip en vertrouwen van de mensen in je directe omgeving. Je wilt gezien worden, zoals jij jezelf ziet. Je bent een andere weg ingeslagen. Je wilt meer verdieping en zoekt mensen om je heen die je begrijpen.

De afstand naar de mensen in je directe omgeving lijkt met de dag groter te worden. Gelukkig, ontmoet je ook nieuwe mensen en ervaar je nieuwe inzichten. De inzichten zijn prikkelend en stimuleren jou om daadwerkelijk met jouw eigen intensiteit te gaan leven. Je verandert en bent klaar met de hoeveelheid oppervlakkigheid waarmee anderen om je heen hun leven dagelijks leven.

Het is voor enkelingen weg gelegd om daadwerkelijk in hun eigen kracht te gaan staan en te blijven staan. De keuze vraagt lef en volledige eerlijkheid naar jezelf en jouw eigen gevoel. De weg is niet makkelijk. Pijnlijke constateringen en minder mooie kanten van jezelf en mensen in je omgeving zijn confronterend. Het voelt wankel en je komt momenten van twijfel, angst en onzekerheid tegen. Deze confrontatie is nodig om daadwerkelijk de verdieping en de verrijking te brengen die je zoekt.

Verrijking kruist je pad niet, verrijking en verdieping vind je in jezelf. Op het moment dat je deze in jezelf weet te vinden, vind je jouw sleutel. Vele nieuwe deuren gaan open en andere deuren sluiten. In het bezit zijn van jouw sleutel geeft jou de blijvende kracht om de voor jou juiste keuzes in jouw leven te maken.

Kiezen voor jezelf
03 jan 2016

Kiezen voor jezelf

Kies voor jezelf=trouw aan jezelf Waarom is het lastig om eerst aan…

Tegenslag
03 jan 2016

Tegenslag

Tegenslagen; uitdaging én leermoment Help! Een tegenslag en nu? Ieder mens word…

Written by

clevercoach