Contact

Ontdek jouw mogelijkheden bij Clever Coaching

Voel geen drempels en loop door de deur die we voor je open houden. We komen graag met je in contact om samen met je mee te denken over jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Clever Coaches zijn tijdens kantooruren bereikbaar, via onderstaand telefoonnummer. Contact via mail kan altijd, we reageren binnen één werkdag op jouw bericht.

De coaching, training en workshops worden gegeven door heel Nederland.

Contact gegevens

CleverCoaching Creative Campus

Clever Coaching Bolderweg 2 in Almere

Adres: Bolderweg 2 1332 AT Almere

Tel.: 036-848 87 12
E-mail: info@clevercoaching.nl

KvK-nummer: 52657450
BTW-nummer: NL105960767B01

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer en/ of auto bij Clever Coaching

De locatie van Clever Coaching is gevestigd in Almere Buiten en uitsluitend te bezoeken op afspraak. Afspraken kan je via mail en/ of telefonisch maken.

Openbaar vervoer

Vanaf station Almere Buiten neem je stadsbus 22 naar De Vaart. Na 4 haltes arriveer je op de Bolderweg. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar de ingang van het Mac3Park Creative Campus. Zodra je door het toegangshek loopt zie je de receptie aan je rechterhand. Je kan doorlopen en slaat linksaf. Het eerste gebouw aan je rechterhand heeft ingang E7 (aangegeven in het paars), dit is de ingang van Clever Coaching. 

 

Auto

Vanaf de A6 neem je de afslag Almere Buiten Oost. Je volgt de ring richting Almere Stad en passeert 2 rotondes. Na het passeren van de 2e rotonde arriveer je bij een groot kruispunt met stoplichten. Bij de stoplichten sla je rechtsaf. Aan je rechterhand bevind zicht het Mac3Park Creative Campus waar Clever Coaching is gevestigd. Bij de eerste stoplichten sla je rechtsaf en vervolgens sla je weer rechtsaf bij de ingang van het Mac3Park Creative Campus.

Zodra je het hek doorrijd rijd je rechtdoor. Wij zijn gevestigd in gebouw C en je ziet vanzelf de raambelettering van Clever Coaching verschijnen. Je rijd met de weg mee naar een grote parkeerplaats P2 waar je jouw auto kan parkeren. Er is altijd ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Clever Coaching heeft een eigen ingang. De deur vind je naast de raambelettering aan je rechterhand.

Contact Ecabo Contact Nobco

“Anders zijn; is jezelf durven zijn”