Clever Coaching

Inspiratie & Verdieping

Jubileum

Jubileum feest bij CleverCoaching

5 jarig jubileum, wat een mijlpijl! Clever Coaching bestaat 5 jaar én dat vieren wij samen met jou. Het is tijd voor een jubileum feestje met cadeaus en slingers. Profiteer jij van ons jubileum cadeau? Maak dan vandaag nog de keuze om te werken aan jouw dromen en doelen met ondersteuning van een coach van Clever Coaching.

Even terug in de tijd

In 2011 hakte ik de knoop door. Het was voor mij tijd om mijn eigen pad te gaan bewandelen. En na jaren in loondienst gewerkt te hebben merkte ik dat ik voor mezelf dingen miste. Ik ging naar mijn werk, voerde mijn werkzaamheden uit en ging weer naar huis. Structuur en regelmaat waren volop aanwezig. Alleen merkte ik dat ik de nodige uitdaging, avonturen en belevenissen miste. Ik kon simpelweg niet al mijn energie, inspiratie en creativiteit in loondienst kwijt.

Dromen, durven en doen

Dromen passeerden vaak op de terugweg in de auto. Luisterend naar de muziek flitsten landschappen aan mij voorbij. Ik voelde mijn energie bruisen. Mijn dromen werden steeds groter en concreter. Ik zie mezelf nog in de auto zitten met mijn voice recorder. Alle innovatieve ideeën sprak ik in. Er leek géén rem meer te zitten op mijn ideeën. Ze stroomden in één sterke flow door mijn systeem. Bij thuiskomst luisterde ik al mijn ideeën terug. En ik merkte al snel, dat mijn dromen steeds concreter werden.

Het voelde voor mij als een soort trechter waar mijn ideeën door heen gingen. Waar eerst nog de nodige chaos in ideeën flarden passeerden. Werd uiteindelijk de uitkomst voor mij in de weken die volgden steeds duidelijker. Ik constateerde dat ik al mijn ideeën simpelweg niet kwijt zou kunnen in mijn destijds huidige baan in loondienst.

Het was voor mij dé juiste tijd om de knoop door te hakken en de stap maken om hét daadwerkelijk te gaan doen.

Mijn ondernemerspad

Deze knoop doorhakken was voor mij het aller eerste keuzemoment als ondernemer. In 2011 startte ik  mijn eigen bedrijf; Clever Coaching. Ik zette de stap op mijn ondernemerspad. De weg en de stip aan de horizon. Alles was simpelweg nog niet te overzien. Er kwam ontzettend veel op me af. Uiteraard had ik de nodige standaard stappen als ondernemer doorlopen om een helder beeld te vormen van mijn bedrijf. Alleen merkte ik ook al snel in de praktijk, dat het ondernemerspad bewegelijk is. En juist die bewegelijkheid was voor mij dé voeding waar ik naar op zoek was. Ik leefde mijn droom en begon mijn ondernemers avontuur vol overgave.

De weg op mijn ondernemerspad verliep net zoals het leven van iedereen verloopt. Ook ik ervoer momenten van vallen, leren en vervolgens weer op staan. Ik maakte fouten. Realiseerde me dat ik naast ondernemer ook gewoon mens ben. De fouten die ik maakte kantelde ik al snel naar leermomenten voor mezelf als ondernemer. Wat kan er beter? Wat kan er aangescherpt worden? Mis ik nog dingen. Ik dreef mezelf tot het uiterste.

Alle uitdagingen op mijn pad kantelde ik naar lessen voor mezelf als mens en ondernemer. Leergierig en nieuwsgierig als ik ben creëerde ik voor mezelf een constante voedingsbron van kennis vergaren en nieuwe ideeën verzamelen. Deze combinatie bracht mij keer op keer nieuwe inspiratie voor trainingen, workshops en coachtrajecten.

Er is géén dag geweest dat ik als ondernemer géén ideeën had. Met regelmaat ontvang ik ook nu nog steeds de vraag: ‘Stoppen jouw dromen en ideeën ooit?. Ik beantwoord deze vraag altijd op dezelfde manier; ‘Ik hoop het niet! Het zijn keer op keer de ideeën, die mij voeding geven voor het beleven van nieuwe ondernemersavonturen’.

Jubileum; 2011-2016 (5 jaar ondernemer)

Even bewust terugblikken in de tijd en de afgelopen 5 jaar laten passeren. Het is voor mij net een film. Beelden en herinneringen passeren in een snel tempo. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Wat is er veel veranderd. Én wat ligt er na 5 jaar tijd een prachtige gefundeerde basis om verder te mogen bouwen aan mijn dromen die ik voor mezelf en voor jullie nog voor ogen heb.

Dankbaar

Dankbaar ben ik voor alle klanten, die de weg naar Clever Coaching hebben weten te vinden. Ik geniet nog steeds dagelijks vol overgave van de ondersteuning die ik velen van jullie al heb geboden en nog steeds mag bieden. De groei die velen van jullie in de afgelopen jaren hebben gemaakt ontroerd me als ik terugblik. Wat zijn er ongelofelijk veel klanten, die knopen hebben doorgehakt en een voor hun zelf andere weg zijn ingeslagen.

Trots

Wat ben ik ontzettend trots op al mijn klanten, die angsten, belemmeringen en overtuigingen trotseerden. Liefdevol aanschouwde ik de processen vanaf de zijlijn. Tranen vol verwondering zag ik in vele ogen van mijn klanten. Ongeloof dat ze zoveel voor zichzelf hebben kunnen bereiken in een relatief korte periode.

Jij maakte de keuze. Jij koos voor ondersteuning. Jij vroeg om hulp en zette de eerste stap. Jij gaf mij het vertrouwen om jou op jouw pad te ondersteunen. En jij; ‘Jij hebt het uiteindelijk allemaal zelf gedaan én daar mag jij ontzettend trots op zijn!’

Mijn jubileum vier ik samen met jou

Dromen, durven en doen. In deze volgorde maakte ik een voor mij belangrijke keuze in mijn leven. Sterker nog het was voor mij de omslag in mijn eigen leven om gelukkig te kunnen en te mogen zijn. Mijn droom is dat iedereen zijn/ haar eigen pad vind én de eerste stap durft te zetten naar eigen geluk, plezier en daarmee naar zichzelf.

Mijn jubileum vier ik samen met jou! Ben jij er aan toe om jouw eigen stappen te gaan zetten? Durf jij de stap te zetten om dromen, doelen en verdieping in jouw leven te realiseren? Maak dan vandaag nog de keuze voor coaching bij Clever Coaching. Jij ontvangt vanaf vandaag mijn jubileumcadeau van 15% korting voor jouw coachtraject ter ere van mijn jubileum.

Dromen, durven en doen. Het is een volgorde in het maken van keuzes voor jezelf, die ik jou oprecht vanuit mijn gelukkige jubileum ondernemershart gun <3

Inspirerende groet,

Hilda Clevering

24 feb 2016

Veelzijdigheid

Jongleren met veelzijdigheid Ik ben veelzijdig en daar ben ik ontzettend blij…

10 jan 2016

Drijfveer

Mijn persoonlijke drijfveer Wat bijna niemand tót vandaag over mij wist Sterke…

Written by

clevercoach