Clever Coaching

Coaching

Clever Coaching Almere

Wat is coaching? Psycholoog vs coach

Coaching is een breed begrip. Een coach ondersteunt, begeleidt of adviseert een persoon bij zijn/ haar vraagstuk in persoonlijke ontwikkeling. Coachvragen kunnen dan ook heel erg verschillend zijn.

Coachvragen bestaan vaak uit vraagstukken, blokkades, onzekerheden of weerstanden die je voor jezelf tegen komt in jouw dagelijkse privé of werk leven. 

Het grootste verschil tussen een coach en een psycholoog is dat coaching praktisch en direct toepasbaar is. De coach heeft een sterke focus in jouw vraagstukken in het nu én jouw toekomst. Waarin een psycholoog luistert en vaak met jou terug kijkt in jouw leven.

Een psycholoog word vaak volledig of gedeeltelijk vergoed.  Coaching bij Clever Coaching wordt helaas (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is wel mogelijk dat jouw werkgever een bijdrage kan leveren aan coaching. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij jouw leidinggevende. 

Mentaal Coaching
Aanbod coaching

Coach modules

Bij Clever Coaching is het niet mogelijk om losse coachgesprekken in te plannen. Wij staan voor kwaliteit en garanderen in ieder coachtraject resultaat voor de langere termijn. Daarom werken wij met coachmodules. Een coachmodule legt een gefundeerde basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is wel mogelijk om na jouw eerste coach module onderhoudsgesprekken met een bredere frequentie in te plannen.

In company

Zakelijk Maatwerk

De coachmodules bieden wij al jarenlang als preferred supplier bij diverse grote organisaties. Onderstaande modules zijn een rode draad van ons aanbod. Alle modules worden aangepast naar organisatiecultuur, organisatorische verander vraagstukken én organisatie behoeften. De doelgroepen die wij bedienen zijn directie, afdeling HR, management, leidinggevenden en medewerkers.

Directie HR Management Leidinggevenden

Coach modules

Management Leidinggevenden

Teamcoaching

Directie HR Managers Leidinggevenden

Sparringpartner

Coaching

Particulier Maatwerk

Er is geen mens gelijk. Iedereen bewandelt zijn eigen levenspad met de nodige uitdagingen.  Het is aan jou om keuzes te maken, jouw hart te volgen én met jouw uitdagingen om te gaan. Hierin maak je ook altijd zelf de keuze of je dit alleen wil doen óf dat jij wil samenwerken. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Lief zijn voor jezelf begint bij het durven stellen van jouw hulpvraag. Wij luisteren naar jou, zien jou zoals je bent en maken onze coachmodules altijd passend voor jou.