Clever Coaching

Inspiratie & Verdieping

Vooruitblik 2016

Vooruitblik 2016 

Wat staat er op de agenda bij Clever Coaching in 2016?

In de laatste week van het jaar ben ik altijd druk bezig met innovatie. Ik hou van veranderingen. Sterker nog ik heb zelf veranderingen nodig en het is één van de redenen dat ik ondernemer ben geworden. Deze week zit voor mij vol creativiteit en ideeën voor CleverCoaching in het nieuwe jaar.

Hoe ziet zo’n week er dan uit? Ik ben nog steeds bereikbaar voor mijn klanten. Alleen heb ik géén afspraken ingepland. Wanneer je mij nu zou mailen, dan krijg je een keurige ‘out-of-office’ mail dat ik vakantie heb. En eerlijk innoveren voelt voor mij ook een beetje als vakantie. Het is een week om groot te mogen dromen over de volgende stappen voor CleverCoaching.

In deze laatste week droom ik niet alleen. Er zijn ook al een aantal knopen doorgehakt voor het nieuwe jaar, die ik nu al met je wil delen.

– In het nieuwe jaar draait er een beeldcommercial van CleverCoaching voor de Zorggroep Almere. De beeldcommercial draait bij alle huisartsen, apotheken en op het hoofdkantoor van de Zorggroep in Almere. In totaal op 25 locaties en 65 beeldschermen voor een periode van één jaar.

– Ik ben druk bezig met een fantastische samenwerking met Stichting Broodje Hagelslag in Almere. In het nieuwe jaar zullen we ons samen gaan inzetten voor jongeren, die door allerlei omstandigheden hun eigen toekomst niet meer positief zien. Ik zal mezelf als coach en kunstenaar gaan inzetten om de jongeren de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

– In het nieuwe jaar komt er een nieuwe website voor CleverCoaching. Na 3 jaar is het tijd voor vernieuwing. Op dit moment ben ik druk bezig met de vormgeving en vooral het schrijven van de teksten (content) voor de website.

– In het nieuwe jaar komt er een vaste column waarin ik ‘leuke, bijzondere, inspirerende’ verhalen uit mijn werkweek met jullie zal delen. Mijn column is straks terug te lezen op de nieuwe website én ik zal deze ook gaan delen op de FB pagina van CleverCoaching.

– In het nieuwe jaar bieden we coachpakketten aan bij CleverCoaching. Complete coachpakketten van 10 gesprekken en coachpakketten voor 5 gesprekken. In het afgelopen jaar heb ik bij CleverCoaching ook een aantal verzoeken ontvangen voor losse coachgesprekken. Vanaf januari 2016, kan je ook losse coachgesprekken bij CleverCoaching inplannen.

– De coachverhalen, die ik in het afgelopen jaar heb geschreven waren erg succesvol en we hebben hier veel reacties van jullie op mogen ontvangen. In het nieuwe jaar, kan je de coachverhalen dan ook blijven teruglezen. Ik zal klanten en aanmeldingen van anderen die ik heb ontvangen blijven interviewen, zodat de coachverhalen weer vorm krijgen.

– Ik werk binnen CleverCoaching al een tijd samen met een aantal freelancers. Het team is recent uitgebreid en ik heb 2 fantastische trainers-coaches toegevoegd. In het nieuwe jaar, zullen zij zich gaan inzetten voor onze dienstverlening en klanten.

Zijn er nog meer spannende veranderingen en nieuwe ideeën? Ja, die zijn er. Alleen ik kan nu nog niet alles met je delen 😉 Zodra er nieuwe knopen worden doorgehakt en de nieuwe ideeën concreter vorm krijgen, zal ik jullie hierover informeren.

Ik duik voor nu nog even in mijn laatste creatieve werkdagen van het jaar. Zodat alle nieuwe ideeën ook daadwerkelijk allemaal klaar staan in 2016.

Innovatieve en creatieve groet,

Hilda

Ondernemersverhaal
04 jan 2016

Ondernemersverhaal

Ik+jij=wij. Wij versterken elkaar! Hoe zit het nou precies bij CleverCoaching? Ik…

10 jan 2016

Drijfveer

Mijn persoonlijke drijfveer Wat bijna niemand tót vandaag over mij wist Sterke…

Written by

clevercoach