Clever Coaching

Inspiratie & Verdieping

Rijkdom

Rijkdom; is lief zijn voor jezelf

Hoe zie jij jouw rijkdom?

Rijkdom zit in ieder mens. In kleine details, in delen, in samenwerken en bovenal is rijkdom prachtig als je elkaar weet te raken en te versterken.

Ontroering ontstaat wanneer iemand je weet te raken. In het diepste van je zijn. De plekken waar je intens voelt wie jij bent. Waar je kwetsbaar mag zijn. Waar de aanraking verschillende emoties te weeg kan brengen. Op het moment dat iemand je op deze manier mag raken, dan weet je dat een gelijkgestemde jouw pad heeft gekruist. Woorden zijn niet nodig en zouden enkel als vulling van stilte gebruikt worden. Zonde, want de stilte met de ander is juist een adembenemende en betoverende ervaring. In de momenten van stilte samen weet de ander je het meest krachtig te inspireren. Energie op dezelfde frequentie. Afgestemd op elkaar. Deze synergie is in mijn beleving de meest pure rijkdom die je als mens zou kunnen ervaren.

Rijkdom gaat niet over geld of succesvol zijn. Rijkdom gaat over lief zijn voor jezelf en zit in de intense liefde voor jezelf . Op het moment dat je je kan openstellen én durft te delen ontstaat er ruimte voor de ervaring van dit pure en prachtige geschenk. Niemand kan je dit ontnemen. Mocht je dit wel zo ervaren, dan zou de enige juiste conclusie zijn; dat je even een stuk van jezelf bent kwijt geraakt. Neem dan eens een moment voor jezelf. Zodat je weer ruimte maakt om jouw eigen rijkdom te voelen en beleven. Ik ben ervan overtuigd, dat je dan weer snel jouw intens liefdevolle gevoel in lief zijn voor jezelf zal gaan ervaren.

Koester jouw rijkdom. Het is niet vanzelfsprekend om het altijd te voelen. Vergeet niet, dat het er elk moment in je leven zal zijn. Het enige dat jij hoeft te doen is bewust omgaan met de intense liefde voor jezelf. Lief zijn voor jezelf. Het meest waardevolle geschenk dat je jezelf elke dag mag geven om intens te blijven genieten in jouw leven.

Patronen doorbreken
03 jan 2016

Patronen

Patronen doorbreken Ieder mens leeft in bepaalde patronen Patronen ontdekken, verbanden leggen,…

Onrecht voelt machteloos
03 jan 2016

Onrecht

Onrecht voelt machteloos Onrecht; iets dat volgens de wet of je gevoel…

Written by

clevercoach