Clever Coaching

Workshops

Workshop bij Clever Coaching

creatieve coaching

Praktisch aan de slag!

Workshops volgen is dat echt zo anders dan een training? Ja, kenmerkend voor onze workshop is dat deelnemers écht aan het werk worden gezet. Weinig theoretische kaders en vooral zelf doen, ervaren en beleven.

Alle workshops van Clever Coaching zijn uniek, creatief, innovatief en zorgen voor een inspirerende beleving. De energieke aanpak creëert een ervaring, waar deelnemers nog lang over na praten.

Clever Coaching werkt in de creatieve workshops samen met kunstenaars van Clever Art.

Overzicht Workshops

Beleef de unieke aanpak van een Clever Workshop

Wat kan ik doen om een workshop van Clever Coaching te beleven? Clever Coaching bied de Clever Workshops aan voor verschillende doelgroepen. We hebben de doelgroepen voor je op een rijtje gezet:

– Bedrijven

– Ondernemers

– Bijzondere gelegenheden

Wil jij weten welke Clever Workshops bij jouw organisatie aansluiten. Voel je vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven

Wil jij voor jouw klanten en/ of medewerkers een unieke workshop organiseren? Anders, verassend, innovatief en niet een zoveelste workshop die achteraf een teleurstellend en onbevredigend gevoel heeft achter gelaten.

De workshops van Clever Coaching zijn per workshop in te plannen én het is mogelijk om een opvolging van workshops af te stemmen voor jouw organisatie. De wensen van jouw organisatie vormen de basis voor de creatieve breedte in mogelijkheden, die wij kunnen bieden.

Ondernemers

Wil jij als ondernemer groeien en verder ontwikkelen? Jezelf krachtig leren presenteren of een verdieping maken in je marketingstrategie? Clever Workshops bied de workshops vaak aan op netwerk bijeenkomsten en events voor ondernemers.

Organiseer jij een netwerk bijeenkomst voor ondernemers en ben je op zoek naar een inspirerende workshop. Neem dan contact met ons op, zodat de Clever Workshop kan bijdragen aan het succes van jouw netwerkevent.

Bijzondere gelegenheden

Het lijkt me ontzettend leuk om een workshop te volgen met familie, vrienden/ vriendinnen, personeelsfeest of voor een andere bijzondere gelegenheid. Welke mogelijkheden bied Clever Coaching?

In de praktijk hebben we ervaren dat de wensen breed en divers zijn voor deze workshops. Voor bijzondere gelegenheden komen we dan ook graag met jou in contact.

“Doeltreffende workshops van Clever Coaching versterken jou en jouw organisatie”