Clever Coaching

Creatief

Creatief

In contact met je gevoel Als taal "lastig" is

In contact zijn met je gevoel kan overweldigend mooi, veel en soms ook ingewikkeld zijn. Taal en woorden vinden voor het kleurrijke palet aan gevoelens kan een enorme uitdaging zijn. 

Creativiteit

Founder-Creative Artist Hilda Clevering

Creativiteit de rode draad in mijn leven

Zo ver ik terug blader in mijn fotoboeken zie ik niets anders dan creativiteit. Ik ben als klein meisje ontzettend druk in de weer met tekenpapier, potlood, kwasten en verf. En ook mijn creativiteit in taal en schrijven vind ik terug in de vele schriften en dagelijkse gepende belevingen. Alle materialen lagen veelal altijd binnen handbereik.  Creëren, ontwerpen en door mijn eigen creatieve processen heen bewegen. 

Mijn creativiteit is een kwaliteit die mij in zoveel levenservaringen veerkracht bood. Ik zag altijd mogelijkheden, uitkomsten, keuzes, variaties en andere routes om te verkennen en te onderzoeken. 

Schilderijen maakte ik als cadeau, in opdracht en ik creëerde ook veel vrij werk door de jaren heen. Er hangen schilderijen van mij in een restaurant, bij andere ondernemers en door de loop van mijn levensjaren bij de nodige mensen thuis. 

Ook binnen Clever Coaching integreerde ik mijn creativiteit al snel als een sterke rode draad in mijn bedrijfsvoering. In mijn coach gesprekken, trainingen én opleidingen zijn ook altijd kleurrijke stiften en maak ik de nodige tekeningen om allerlei onderwerpen te visualiseren. 

Ik hou van mijn vrijheid om te creëren. Het zijn creatiegolven. Waarin ik in momenten ontzettend veel kan schilderen en nieuwe doeken maak. In andere momenten geniet ik van mijn creativiteit in taal én schrijf ik ontzettend graag. Er is geen dag die passeert dat ik niet creëer. 

Ik voel het altijd én dat maakt mij gelukkig