Clever Coaching

Over ons

Over ons

Clever=Maatwerk Ik zie jou

Anders zijn; is jezelf durven zijn

Wie is anders? Of wat is er nou anders? Ben jij anders óf is jouw omgeving anders? Zal ik je wat vertellen; iedereen is gelukkig anders. Jij leeft jouw leven én mag iedere dag vol overgave de aller mooiste stralende versie van jezelf zijn!

Wil jij iets anders en ben je niet op zoek naar een standaard coachtraject, training of workshop, dan ben je bij Clever Coaching op het juiste adres.

Onze dienstverlening brengt deelnemers de verdieping in zichzelf, waarmee zij aantoonbaar bewezen de gewenste persoonlijke groei realiseren op de lange termijn. De dienstverlening kenmerkt zich door unieke creatieve en innovatieve invalshoeken.

Clever Coaching denkt graag samen met jou mee om dé optimale persoonlijke groei in coaching, trainingen of workshops te realiseren.

Hilda Clevering

Founder Clever Coaching Clever Coach-Trainer-Opleider-Consultant
Coachscore bij klanten vertellen

Review Awards

In december 2022 word ik compleet verrast door een mail én niet veel later een bezorging van de award bij mijn locatie. Clever Coaching is winnaar van de Review Award 2022 van Coachscore.

Na bewogen jaren. Het ziektebed en het overlijden van mijn partner in coronaperiode. Corona en alle maatregelen voor ondernemers. De combinatie ondernemen, rouw en weduwe zijn. En daarnaast de zorg alleen als moeder dragen voor onze destijds pasgeboren zoon. Het was veel. Mijn liefde voor mijn vak en Clever Coaching én zeker voor jullie allen is er ook in deze periode altijd geweest.

Jullie, mijn en onze cliënten, opdrachtgevers en zeker mijn team bij Clever Coaching. Dank voor jullie loyaliteit, het vertrouwen en de waanzinnige reviews. Deze award ontvang ik van jullie én daar ben ik ontzettend trots op.

Hilda Clevering

2021

Meer informatie over het jaar 2021 volgt binnenkort

Voel je altijd vrij om contact op te nemen met Jada

Contact Clever Coach
Samen en niet alleen

Het gevecht van je leven

Zo ben je papa en niet veel later neem je afscheid.
†R.I.P. Iwan Pang Atjok 16.05.2020

Even terug in onze tijd. Onze zoon werd geboren in augustus 2019. Jij werd papa en ik mama. Nog geen 8 weken later, in oktober, kreeg jij jouw diagnose.

Lees meer
2019

Meer informatie over het jaar 2019 volgt binnenkort

Voel je altijd vrij om contact op te nemen met Jada

Contact Clever Coach
2018

Meer informatie over het jaar 2018 volgt binnenkort

Voel je altijd vrij om contact op te nemen met Jada

Contact Clever Coach
2017

Meer informatie over het jaar 2017 volgt binnenkort

Voel je altijd vrij om contact op te nemen met Jada

Contact Clever Coach
2016 - 'Label' Kinderen

NPO De Monitor - ADHD epidemie?

Niets vermoedend kijk ik een aantal weken geleden een aflevering van KRO De Monitor over ‘De ADHD-epidemie’ oftewel label kinderen in deze tijd en de inzet van medicatie.

Vanaf de start van mijn bedrijf volg ik deze ontwikkeling. Ook ik merk al jaren een toename in beiden. Diagnoses vliegen mij binnen mijn praktijk om de oren en ook de veelvoud aan verschillende medicatie. Ik vind het echt een verademing dat er nu ook door de media op deze manier aandacht aan word besteed.

In deze aflevering passeren een dochter en moeder. Hun persoonlijke verhaal raakt mij. Ontroerd en bijna ontredderd spreken beiden. Is dan toch de enige oplossing medicatie?

De ontroering is zo intens voelbaar voor mij dat ik besluit om contact op te nemen met het televisieprogramma De Monitor.

'Label' kinderen & medicatie
Referenties Rabobank
2015 - Ondernemerscafé

Rabobank De Kempen Noord Brabant

Dé Elevatorpitch voor jou als ondernemer. Je komt op een netwerkborrel of event en iemand vraagt jou wat doe jij? Ik ben ondernemer. Ok. Wat onderneem je?

Wat een breinbreker kan dat zijn als je net voor jezelf bent begonnen. Starters zie ik letterlijk hun hoofd breken over hoe zich zelf te presenteren met hun product of dienstverlening.

Mijn antwoord voor een elevatorpitch; dat ben jij. Simpel. Zeker én zo makkelijk is het ook. Rabobank de Kempen in Noord Brabant vroeg mij een workshop Elevatorpitch voor het ondernemerscafé te geven. Mijn motto; uit je hoofd én in je hart. Hoe ik dat doe? Met creativiteit en weinig taal.

Referenties deelnemers
2014-2015 - Gemeente Amsterdam

Dagvoorzitter & Spreker

Voorlichting alleenstaande ouders voor DWI Amsterdam.

Bel Clever Coach
2013 - RDW Preferred Supplier

Timemanagement voor teamleiders

In oktober 2013 word ik gevraagd of ik de teamleiders extra bagage kan meegeven voor timemanagement.

Opleidingen, trainingen, workshops en coaching is er in veelvoud op het gebied van timemanagement. De aanvliegroute verschilt vaak en de kern is inhoudelijk bijna altijd vergelijkbaar. Sterker nog deelnemers hebben vaak al eerder in hun carriere een dergelijke opleiding gevolgd.

De standaard gevormde jas past mij niet zo goed. Timemanagement; dat ben jij.

Lukt plannen niet? Misschien past plannen jou niet of heb je een geheel Eigen Wijze van plannen. Prima. Het creëren van eigen chaos in planning stimuleert vaak weer andere kwaliteiten. Natuurlijk kan ik je ook praktisch je agenda leren inrichten en heb ik ook praktische tips voor de dagelijkse praktijk. Jij bent de kern-spil in jouw eigen timemanagement.

Trots! CleverCoaching is vanaf dit moment preferred supplier bij de RDW. Training, coaching, teamcoaching, consultancy; in alle dienstverlening bied ik maatwerk. Mijn diensten worden door de RDW beoordeelt met een 9.6.

Incompany aanbod
2012 - 2014 Opleidingen & Trainingen

Project Kanscafé

Ik leer in mijn startersjaren dat het werken vanuit mijn hart en creativiteit mij energie geeft. Binnen de financiële wereld werd ik gedreven door ambitie en het maken van promotie. Ik was met regelmaat ziek. Ik bewoog simpelweg té ver weg van wie ik daadwerkelijk in de kern ben. Gevoelig én creatief.

Sinds de start van mijn bedrijf voel ik mij vrij, dat past mij. Ik creëer mijn eigen chaos, zodat ik mij constant als een vis in het water voel. Mijn energie stroomt én het beste in mensen naar boven halen maakt mij oprecht gelukkig.

Ik reageer op een fantastische opdracht bij de Gemeente Amsterdam; het Kanscafé. De empowerment trainingen geef ik vol overgave en liefde voor iedere deelnemer. Deelnemers zie ik groeien in zelfbewustzijn en het hervinden van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Één van de deelnemers geeft mij terug dat het goed is dat ik in dat moment géén partner en/ of kinderen heb. Anders had ik haar en de anderen in dat moment nooit zoveel liefde kunnen geven. De opmerking is mij tot de dag van vandaag bij gebleven.

Referenties & reacties van deelnemers
Column
2011 - Start Clever Coaching

Kans zien=Doen

De wereld waarin wij leven is onzeker. Er is een grote financiële crisis (2008-2012) én die is duidelijk voelbaar in de markt. Ik werkte bij ABN AMRO. Maakte re-organisaties mee én hervond ondanks de onzekerheden in de financiële wereld een nieuwe baan bij LeasePlan Bank.

Er werd een nieuw organisatie onderdeel opgezet én dat betekende bouwen. Ik ben een bouwer. Het liefst vanuit chaos, dan kan ik creëren. Na 1 jaar bouwen en een waardevol gesprek met de directeur besloot ik om voor mezelf door te gaan bouwen. Een uitdagende ZZP opdracht viel op mijn pad. Ik zag de kans én greep de opdracht met beide handen aan.

Clever Coaching schreef ik in bij de KvK midden in de financiële crisis. De ZZP opdracht als basis én de rest van mijn bedrijf zou ik verder stap-voor-stap gaan bouwen.

Wil jij je eigen bedrijf starten? Clever Coaching is er voor jou
Sfeerimpressie

Clever Coaching Aan het werk

Inspirerende opleider-coach-trainer-consultant

Clever Team

Clever Founder, Coach, Trainer, Opleider & Consultant

Hilda Clevering Clever Founder

Jerry Sluisdom Clever Coach
Clever Coach, Trainer & Consultant

Jerry Sluisdom Clever Coach