Clever Coaching

Trainingen

Trainingen bij Clever Coaching

Op zoek naar een training met diepgang?

Eén die verder gaat dan de inhoud? Waar de basis het startpunt is? Niet standaard maar confronterend en effectief? Een training waar resultaten worden geborgd voor duurzaam rendement? Dan sluiten de trainingen van Clever Coaching aan bij jouw wensen.

Overzicht trainingen

Trainingen die verder gaan

De trainingen van Clever Coaching bieden meer dan alleen inhoudelijke kennis. Door de individu centraal te stellen. Deze te prikkelen en te raken in persoonlijke ontwikkelpunten. Confronterend en stimulerend. Door ook te kijken ónder de oppervlakte. Door bewustzijn te creëren. Door competenties te versterken en slim te leren omgaan met zwaktes. Geen standaardtraining dus maar een unieke training met een andere benadering.

Training op maat

Elke training bij Clever Coaching kent een basis vertrekpunt. Waarin jij de wensen van de organisatie kan inbrengen voor het optimale trainingsprogramma. Clever Coaching denkt met je mee vanuit de kenmerkende creatieve en innovatieve invalshoeken. De gewenste doelstellingen, resultaten en de beleving voor de deelnemers vormen jouw unieke training op maat bij Clever Coaching.

Het leveren van kwaliteit en borging voor de lange termijn zijn vaste elementen, die in de trainingen op maat verwerkt worden. Kenmerkend is de uitgebreide terugkoppeling en het advies naar de organisatie.

Adviezen vanuit Clever Coaching zijn praktisch, toepasbaar en vaak direct te implementeren binnen de organisatie. De adviezen kunnen gericht zijn op organisatieniveau, teamniveau en indien wenselijk op individueel niveau van de deelnemer.

Indien er een bredere behoefte ligt binnen de organisatie, dan kan je gebruik maken van een combinatie van onze dienstverlening. De combinaties kunnen worden gemaakt vanuit het aanbod van dienstverlening van Clever Coaching; Training, Coaching en Workshops.