Clever Coaching

Diensten

Clever Coaching dienstverlening

Persoonlijke Begeleiding
Samen werken en jou versterken

Diensten die anders zijn

Wil jij iets anders en ben je niet op zoek naar een standaard coachtraject, training of workshop, dan ben je bij Clever Coaching op het juiste adres.

Onze dienstverlening brengt deelnemers de verdieping in zichzelf, waarmee zij aantoonbaar bewezen de gewenste persoonlijke groei realiseren op de lange termijn. De dienstverlening kenmerkt zich door unieke creatieve en innovatieve invalshoeken.

Clever Coaching denkt graag samen met jou mee om dé optimale persoonlijke groei in coaching, trainingen of workshops te realiseren.

Coaching

Tijdens een coachtraject ga je samen met jouw personal coach van Clever Coaching in gesprek. Samen kijk je even terug naar jouw verleden én vervolgens maken we praktische stappen in het nu en kijken we samen naar jouw toekomst.

“Clever Coaching geeft jou de energie die je nodig hebt om stappen te zetten!”

Trainingen

Op zoek naar een training met diepgang? Eén die verder gaat dan de inhoud? Waar de basis het startpunt is? Niet standaard maar confronterend en effectief? Een training waar resultaten worden geborgd voor duurzaam rendement? Dan sluiten de trainingen van Clever Coaching aan bij jouw wensen.

“Trainingen van Clever Coaching versterken individu, team én organisatie”

Workshops

De deelnemer staat centraal; je word aan het werk gezet, krijgt praktische opdrachten en ontvangt feedback, zodat je als deelnemer daadwerkelijk de groei en verdieping in jezelf weet te vinden. De energieke aanpak in de workshops creëert een ervaring, waar deelnemers nog lang over na praten.

“Doeltreffende workshops van Clever Coaching versterken jou en jouw organisatie”