Assertiviteit en communicatie

Workshop Assertiviteit en Communicatie

Workshop Assertiviteit en Communicatie

“Workshop bij Clever Coaching is anders”

Zet de eerste praktische stap voor jezelf

Wil je sterker in je schoenen staan? Nee zeggen zonder schuldgevoel? Je angsten niet de overhand laten krijgen? Samen zoeken we jouw angsten en onzekerheden. Om vanuit daar te gaan werken aan het overwinnen van beiden.

In de workshop Assertiviteit en Communicatie van CleverCoaching leer je om jouw daadkracht en moed te vinden en vol overgave toe te passen en te gebruiken. Je leert om weerbaarder te worden en te groeien in je weerbaarheid in communicatie, houding en gedrag.

De workshop is praktisch, bevat theoretische kaders en je gaat samen met jouw mededeelnemers oefenen om in jouw communicatie voor jezelf op te komen. Er is voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng. Hierin kan je aangeven wat je lastig vind en wat je zou willen leren.

Het aantal deelnemers in deze workshop is maximaal 10 personen. Door te werken met een relatief kleine groep deelnemers, willen we jou de veiligheid bieden voor een optimale ontwikkeling in jouw assertiviteit en communicatie.

“Assertief zijn betekend niet dat je egoïstisch bent, assertief zijn is liefdevol voor jezelf op komen en géén dingen meer doen die tegen jouw gevoel in gaan”

Doelgroep

– Particulieren; Volwassenen & Jeugd

– Ondernemers

– Bedrijfsleven

Persoonlijke groei en resultaat

– Je leert om een boodschap assertief te communiceren

– Je bent bewuster van jezelf

– Je leert om dichtbij jezelf te komen en te blijven

– Je leert om je kwetsbaar op te stellen vanuit vertrouwen en kracht

– Je leert om voor jezelf op te komen

– Je leert om je niet meer onder te laten sneeuwen door anderen

– Je leert om rekening te houden met anderen, zonder dat je jezelf verliest en

voorbij loopt

Referenties en reacties deelnemers

“Ik zat mezelf al jaren in de weg en nam de eerste grote stap om me aan te melden. Praktische tips en adviezen geven mij nu het vertrouwen om stap voor stap voor mezelf op te komen.”

“Ik kan bepaalde dingen en situaties nu meer accepteren en loslaten, zodat ik mezelf de ruimte gun om “Nee” te gaan zeggen.”

“Communiceren, dat kan toch iedereen! Verrassende invalshoeken hebben mij geleerd, dat ik het mezelf onnodig moeilijk maakte. Nu kan ik aan de slag en hoef ik mezelf niet meer zo in de weg te zitten.”

“Veel geleerd! Meer vertrouwen in mezelf én ik mag “Nee” zeggen als ik iets niet wil of niet leuk vind.”