Referenties

Referenties van onze klanten

Referenties

“Referenties waar we trots op zijn”

Nieuwsgierig hoe klanten onze dienstverlening ervaren?

Trots is Clever Coaching op de verschillende referenties die we hebben ontvangen van onze deelnemers en opdrachtgevers.

Onderstaand reacties en belevingen van de verschillende soorten dienstverlening van Clever Coaching.

Referenties Workshops: Rabobank de Kempen

Na eerdere successen van de workshop “Elevatorpitch” voor startende- en MKB ondernemers o.a. bij FlexCenter Lelystad, geeft Rabobank de Kempen deze succesvolle workshop al meerdere keren een vervolg voor hun zakelijke klanten.

Martien de Bruijn Adviseur Bedrijven Rabobank de Kempen

Tijdens een ondernemerscafé georganiseerd door de Rabobank, maakte ik voor de eerste keer kennis met Hilda Clevering. Hilda gaf daar samen met Natalie een training “Elevator Pitch”. Nu had ik in het verleden al eerder trainingen met dit onderwerp gevolgd en ging er vanuit dat ik wel wist wat er ging komen.

Niets was minder waar…. Deze workshop deed een beroep op mijn creativiteit op een manier die ik niet eerder meegemaakt heb. En haalde me eventjes volledig uit mijn comfort zone. Hierdoor kreeg ik nieuwe inzichten, die ik bij een “standaard cursus Elevator Pitch” niet had gekregen.

Benieuwd? Ik raad je aan de cursus zelf een keer te volgen!

Deelnemers workshop Elevatorpitch

“Fan van de Elevatorpitch!”

“Geweldige workshop! Dat out-of-the-box denken is gelukt”

“Al vele workshops Elevatorpitch bijgewoond en ik werd nu binnen een paar minuten compleet uit mijn comfortzone gehaald. Deze workshop blijft mij altijd bij!”

Referenties RDW Training én Coaching: RDW Zwolle, Amsterdam en Zoetermeer

In de periode van oktober 2013 tot heden heeft Clever Coaching diverse trajecten in training en coachingstrajecten mogen verzorgen voor de RDW.

A. Nijboer Manager

Vanuit de RDW zijn wij met Clever Coaching in contact gekomen om de groep nieuwe teamleiders extra bagage mee te geven op het gebied van Timemanagement en Zelf inzicht.

In de voorbereiding komt de kracht van Hilda al sterk naar voren doordat zij voor de groep specifiek maatwerk ging inzetten. De aanpak was duidelijk gerelateerd aan de dagelijkse praktijk.

Met name door de teamleiders zelf inzicht te geven, heeft er voor gezorgd dat zij meer invloed op hun eigen werkzaamheden hebben. Ook is er specifiek aandacht besteed aan hoe zij elkaar kunnen ondersteunen.

Op haar eigen wijze heeft zij de teamleiders als het ware “wakker” geschut. Sommigen zijn zelfs daardoor op een andere manier in het leven gaan staan.

Wat na de training heel duidelijk werd is dat er een proces opgang kwam waarbij kritischer werd gekeken naar wat er wel en niet gedaan moest worden. Het veranderingsproces waar wij inzaten heeft door de training van Hilda van Clever Coaching een positieve versnelling gekregen.

K. Willemstein Teamleider APK

Voordat ik aan mijn coachtraject begon leefde ik volledig vanuit mijn hoofd. Alles moest voor mij rationeel verklaarbaar zijn.

Ook had ik geen rust. Ik kon niet rusten voordat ik het idee had dat iets goed was (in alles wat ik deed). Ik had het gevoel altijd op 300% te moeten presteren omdat ik dacht dat men dat van mij verwachte.

Hilda heeft mij een spiegel voorgehouden, en doen inzien, dat leven vanuit mijn gevoel veel meer rust en voldoening geeft. Ik kan dingen nu beter accepteren en loslaten. Na de coaching van Hilda heb ik beslissingen genomen die ik anders niet had durven nemen!

Mijn leven is hierdoor echt enorm verandert, sta nu veel dichter bij mezelf en mijn gevoel. En daarmee in mijn eigen kracht. Ik kan nu veel intenser en meer genieten.

Ze heeft mij enorm geholpen met de ontwikkeling en vertrouwen in mijzelf, dit had ik zonder haar nooit weten te realiseren!

Referenties Gemeente AmsterdamTraining, Coaching én workshops: Gemeente Amsterdam

In de periode van oktober 2012 tot en met mei 2014 heeft CleverCoaching Empowerment trainingen verzorgd voor de Gemeente Amsterdam, Dienst Werk en Inkomen.

Na deze periode volgden er AI-trainingen voor klantmanagers, fungeren als dagvoorzitter en spreker voor informatiebijeenkomsten over veranderingen in de participatiewet, workshops voor alleenstaande ouders en workshops Marketing voor de ondernemers van de afdeling Eigen Werk.

Naast het trainen en coachen van de deelnemers, heeft CleverCoaching tevens de co-trainers van de Dienst Werk en Inkomen ondersteunt, begeleid en opgeleid in het geven van de Empowerment trainingen.

Clever Coaching is sinds 2012 tot heden nog steeds actief binnen de Gemeente Amsterdam.

Programma Manager_G. Jolink

Hilda heeft in de werkzaamheden die zij uitvoerde laten zien dat zij goed kan samenwerken, initiatief kan tonen en mee kan denken. Ze beschikt over een goede mentaliteit, een gezonde arbeidsethos en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Als persoon hebben wij haar dan ook als zeer kundig, prettig en enthousiast ervaren.

Wij bedanken Hilda voor haar inzet in het Kanstraject!

Projectmanager M. de Vries

Ik heb meer dan een jaar samengewerkt met Hilda bij de Dienst Werk en Inkomen in Amsterdam.

Destijds heb ik Hilda benaderd voor het trainen van mensen die al langere tijd in de bijstand zaten. Doel van deze trainingen was om deze mensen, ondanks hun multi problematiek, terug naar werk te leiden.

Ik heb Hilda ervaren als een gedreven trainer die met passie en een heldere visie mensen weet te motiveren om in beweging te komen. Ze weet een sfeer te creëren waarin de mensen zich vertrouwd en begrepen voelen, waardoor ze los worden gemaakt om verder in beweging te komen. Daarnaast is ze positief kritisch naar het project, waarmee ze meer levert dan enkel het uitvoeren van haar opdracht.

Alle respect voor het werken met deze mondige groep mensen die een stevige discussie niet uit de weg gaan. Dank voor het meewerken aan het succes!

Referentie co-trainers

In het jaar 2013/2014 heb ik met Hilda intensief samengewerkt als co-trainer. Vanuit die ervaring wil ik graag het volgende over haar zeggen:

Werken met Hilda als trainer is een feest; ze is vrijwel altijd energiek en volop aanwezig, waarmee ze ook de mensen met wie ze in aanraking komt op een positieve manier beïnvloedt. Haar energie is fysiek te voelen als je in haar omgeving bent.

Als trainer en coach is Hilda enorm geroutineerd en veelzijdig. In haar training verbindt zij een glasheldere uitleg van de theorie aan de gevoelsbeleving van de deelnemers in de training. In combinatie met de -op maat geselecteerde- opdrachten ontstaat er diepgang in haar trainingen.

Omdat Hilda in staat is mensen op diepere niveaus aan te voelen en te zien kan zij goed inhaken op de ontwikkeling die iemand kan doormaken en hen hierop coachen. Zij communiceert direct en met kracht en is in staat om ieder persoon voor zich aan te spreken, te stimuleren en vooruit helpen.

Last but not least; Hilda heeft een enorm groot hart voor haar mensen in de training; deelnemers gaan altijd weg met een goed en warm gevoel. Dat geeft hen de energie om de theorie van de training in praktijk te brengen.

Referenties deelnemers

“Ik heb meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen gekregen. Ik durf vragen te stellen en heb meer moed en lef om nu op zoek te gaan naar een baan.”

“De training was erg inspirerend en heeft me stil doen staan bij wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat wil bereiken. De belangrijkste uitkomst voor mij; wanneer je het echt wil dan kan je alles bereiken. De training heeft mij een heerlijk gevoel gegeven en ik hoop dat meer mensen deze kans krijgen.”

“Zeer professionele training met een positieve benadering. Ik heb mezelf en de manier waarop ik in het leven sta verder mogen ontdekken. Er werd echt tijd voor je genomen, een duidelijke uitleg gegeven en daadwerkelijk gekeken naar elk individu.”

“Hilda is als een zon, ze geeft de deelnemers van de training enorm veel energie en zelfvertrouwen. Ze staat altijd voor je klaar en wil je altijd verder helpen om het beste uit jezelf te halen. Hilda is de reden dat ik elke dag met veel plezier naar de trainingen en de coachgesprekken wilde gaan. Ik durf meer en ben nog steeds ontzettend dankbaar voor haar begeleiding.”

Referenties BCIP Trainingen Trainingen, workshops én coaching: BCIP Trainingen

Hilda werkt vanuit Clever Coaching voor BCIP-trainingen en werkt met heel haar ziel en zaligheid. Ze is gepassioneerd, toont inzet, geeft gevraagd en ongevraagd haar mening en advies en is voor BCIP-trainingen een absolute grote aanwinst. De resultaatgebieden zijn divers. Werkzaam is ze voor diverse gemeenten, bedrijven, artsenpraktijken, winkelketens en scholen namens ons.

Hilda haar grote kunst is dat ze naast kennis en onderbouwing werkt met passie en kracht. Velen praten erover, zij voert het uit!

Resultaat is dat de klanten van BCIP-trainingen naar haar vragen. Wij bevelen haar van harte aan.

Referenties Dennis CoelinghDennis Coelingh Directeur BCIP Trainingen

Referenties Deltion CollegeBetrokkenheid Coach4More: Coaching van studenten

Gert-Jan Pullen, coördinator Coach4More

Vanuit CleverCoaching is Hilda al weer bijna 6 jaar betrokken bij Coach4more, het studenten-coachprogramma van het Deltion College. Ze heeft in die periode meerdere studenten gecoacht, wat door die studenten bijzonder gewaardeerd werd. Ze is een geweldig rolmodel voor de studenten, met haar energieke aanpak en uitstraling!

Referenties Hatice Ozyurt Coaching: Hatice Ozyürt Europees/ Wereldkampioen kickboksen

Hilda heeft er jaren voor gezorgd dat ik mijn focus op mijn wedstrijden hield en mijn topniveau in mijn sport kon blijven vasthouden.

Ondanks dat ik niet meer bij haar in coaching zat ik kon nog steeds op haar terugvallen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik met veel meer rust en een gezonde spanning de ring in kon stappen.

Personal Coaching is wat ik elke topsporter kan aanbevelen om topprestaties vast te houden en te blijven realiseren.

Zelfs als ik nu de ring in stap, jaren later, schieten haar woorden uit de coachgesprekken nog steeds door mijn hoofd. Het geeft me ontzettend véél vertrouwen om vanuit haar woorden de ring in te stappen.

Ik ben ontzettend dankbaar, dat ik Hilda als personal coach in mijn professionele carriere naast mij had, en nog steeds heb staan.

Referenties Outside Inside Coaching: Marieke eigenaar Outside Inside

In een periode van 10 weken heeft Hilda mij op passende wijze communicatieve en zakelijke vaardigheden bij gebracht!

De gespreken, tips en adviezen hebben mij en mijn onderneming Outside-Inside de perfecte boost geven, er zijn echt werkelijk blijvende vooruitgangen geboekt.
Een traject volgen bij CleverCoaching kan ik iedereen aanraden!

Referenties: deelnemers en coachklanten

Persoonlijke brief van een deelnemer Empowerment training; Liesbeth

Hilda is een hele leuke, heldere en begaafde coach.

Zij is niet alleen zeer goed onderlegd in haar vak, maar kenmerkt zich door haar vermogen om je volledig te zien, zowel in je kracht als in je blokkades.

Zij nodigt je als het ware uit, om jezelf te zien, neemt je mee om naar je kracht te kijken, haar te eren, te koesteren en te gebruiken op de manier die bij jou past. Het fijne van Hilda is dat ze je ziet, maar niet oordeelt en vanuit die neutrale helderheid je veel terug geeft.

Ze raakt me direct in mijn kern, er zit niks tussen, wat maakt dat mijn vraag vrijwel onmiddellijk koppeltje duikt naar beneden, naar wat er onder zit en we effectief verder kunnen werken. Dat zit ‘m niet in snelheid, dat zit ‘m niet in woorden, dat zit’m in dat zij mij volledig ziet, waardoor er licht komt op het deel in mij, waar het om te dóen is. Dat deel wat bij iedereen weer een beetje anders is en toch vaak ook heel vergelijkbaar, dat deel wat aan het spartelen is, verdrietig of angstig is.

Uit onze grootste pijn, zo schijnt het, groeit niet zelden onze mooiste kracht, zij wonen samen in een huisje. Hilda betreedt als het ware, samen met mij, dat huisje. We lopen er samen heel voorzichtig doorheen en zij laat mij zien, hoe ik me er nú toe verhoud en wat ik nodig heb om het gezellig en warm in dat huisje te maken en er zó voor te gaan zorgen dat het fijn blijft…..in mijn huisje; dat ik mijn mooie huisje goed onderhoud en bescherm. Ze spiegelt me in de meest zuivere vorm, zij is er als het ware zelf tussen uit en dat werkt razend snel, want dan heb je geen ruis.

Eigenlijk zet ze me bijna zonder woorden aan het werk, is zeer betrokken en is zo dicht bij me, dat het me regelmatig emotioneert. Dit is iéts, wat ík nodig had en ook toeliet. Zij zal je ongetwijfeld altijd, met diep respect en zo dicht naderen, als dat jij dat zelf wil en kan.

Zij kan zeer fijnmazig levelen en haar mate van dichtbij komen, zal dus steeds afhangen van de persoon met wie ze werkt en wat die persoon nodig heeft. Welke mate dat ook is, het zal altijd zeer betrokken, liefde- en humorvol zijn, want dat is Hilda en dat maakt haar zo’n prachtige en liefdevolle coach.

Ik heb zelf ook gecoacht, heb met ontelbaar veel coaches samen gewerkt en kan zodoende spreken uit ervaring: “Hilda is een hele krachtige, bekwame en liefdevolle coach, die ik iedereen zou gunnen”.

Dag lieve Hilda, schijn maar lekker verder met je prachtige kracht. Veel dank en je hebt me enorm geïnspireerd en verzacht.

Veel liefs, Liesbeth

Coaching: Gedeon Martina

Hilda je hebt de gave om het beste in iemand naar boven te halen, ongeacht leeftijd, ras/nationaliteit, door de manier waarop je, je opstelt, stel je mensen op hun gemak, waardoor ze durven een stuk van zichzelf te geven.

Jij krijgt hier energie van, die je op een respectvolle en creatieve manier gebruikt om anderen verder te helpen. Je kan dit alleen realiseren als je oprecht en vol overgave van mensen houd.

Coaching: M. van der Velden (winnares kerstactie 2013)

Ik heb je dankzij het winnen van de kerstactie van Clever Coaching mogen leren kennen als een bijzonder, warm persoon!

Tijdens de gesprekken die we hadden, zijn mijn ogen echt geopend! Ik kwam bij je als een rups die in haar cocon zat en die zich meer druk maakte om haar omgeving. Maar dankzij jouw interactie in gesprekken, heb ik geleerd mijn vleugels uit te mogen slaan en in mijn eigen kracht te mogen gaan staan. Ik ben hard bezig om deze vlinder naar haar dromen toe te leiden! En dat allemaal dankzij jouw hulp!!

Mooi hoe je mensen motiveert, je neemt ze zoals ze zijn en benadrukt juist de talenten en krachten; ga vooral zo door! Dankzij jou ben ik een stuk gelukkiger geworden.

Coaching: Kitty Bijpost

Ik vergeet nooit mijn problemen op stal. Dank zij jouw hulp en coaching gaf je mij de kracht om voor mezelf op te komen en in communicatie mijn eigen plek in te nemen. Ze zien mij nu als een gelijk persoon. Ik sta daar nog met ontzettend veel plezier. Ik denk nog vaak terug aan jouw coaching. Dank je wel!

Coaching: Leonie Wachtmeester

Je hebt me ondersteunt in de keuzes die ik wilde maken, Je hebt me anders laten kijken naar de situaties om mij heen,

Wanneer ik begon te zweven in de chaos wist jij mij weer terug te brengen in het hier en nu. Jij weet een positieve energie over te brengen, die mij ontzettend goed heeft gedaan. Ik kan bepaalde dingen en situaties meer accepteren en loslaten.

En of ik er nu ben? Ik accepteer het want iedereen heeft wel eens “zo’n” dag. Pluk de dag!

Recencies van Clever Coaching op Facebook

Recencies FacebookChantal Berens

Hilda is zo’n fijne en lieve coach! Ik heb heel veel gehad aan de gesprekken en de opdrachten die ze me heeft gegeven. Het heeft mijn leven echt in positieve zin veranderd! Ik raad iedereen die met zichzelf in de knoop zit, op welke manier dan ook, aan om naar Hilda/clevercoaching te gaan want je krijgt waar voor je geld en ook gegarandeerd een goed resultaat!

Recencies FacebookMarloes van Hoek

Hilda helpt mensen zoals niemand dat kan doen… Persoonlijk, sterk, professioneel, geïnteresseerd, liefdevol,GEWELDIGE persoonlijkheid en een reddende engel voor velen die door een moeilijke periode gaan!!!!

Recencies FacebookKris van den Assem

Na 2 jaar opzoek te zijn geweest naar rust balans en de energie om veranderingen te kunnen maken was ik het spoor bijster en de keuze om Hilda als coach te proberen was misschien wel een van de beste keuzes die ik gemaakt heb.

In een ongelooflijk korte tijd grote stappen gemaakt en na elk gesprek weer nieuwe inzichten en een goed gevoel.

Hilda is DE aanrader voor mensen die met zichzelf in de knoop zitten, persoonlijke ontwikkeling tot stand willen brengen en vast voor nog heel wat meer!