Ontdek wie je bent

Workshop Ontdek wie je bent

Workshop Ontdek wie je bent

“Workshop bij Clever Coaching is anders”

Creatief aan de slag om te ontdekken wie je bent

Wil jij jezelf op een creatieve manier leren kennen? Wil jij weer die lach in jezelf voelen en trots zijn op jezelf? Schrik jij niet terug van visualiseren of gebruik van scharen, afbeeldingen, stiften, kleuren, kwasten en verf? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

In de workshop “Wie ben ik” van Clever Coaching werken we met creatieve werkvormen om nog dichter bij jouw gevoel en jouw kern te komen. De vraag “Wie ben ik” is een vraag, die door het gebruik van creatieve materialen makkelijker beantwoord kan worden. Jouw creatieve creatie mag je uiteraard meenemen naar huis of kantoor. Het is dan wel de bedoeling, dat jij jouw prachtige creatie een mooie plek geeft, zodat je jezelf iedere dag kan bewonderen.

De meest gestelde vraag die wij over deze workshop ontvangen; ik ben niet creatief, kan ik toch deelnemen aan deze workshop? Ja, ook al ben je niet creatief, je kan absoluut deelnemen aan deze workshop. Wij ondersteunen je, geven je handvaten en zullen je helpen met jouw creatie van jezelf.

Creatieve werkvormen

Hoe word er vorm gegeven aan jouw prachtige ik? De creatieve werkvormen waarmee we werken zijn; collages maken en intuïtief schilderen. In het maken van een collage maak je gebruik van afbeeldingen, die jouw weerspiegelen.

Kies jij voor intuïtief schilderen, dan leren wij jou om daadwerkelijk vanuit jouw gevoel te gaan schilderen. Met andere woorden; je bedenkt van te voren niet wat jij gaat schilderen. Je laat je meenemen door jouw gevoel en gebruikt je intuïtie.

Doelgroep

– Particulieren; Volwassenen & Jeugd

– Ondernemers

– Bedrijfsleven (teambuilding)

Persoonlijke groei en resultaat

– Je leert om met creatieve materialen jouw ware ik vorm te geven en te ontdekken

– Je leert om bewust bij jezelf te blijven en dit te weerspiegelen in creativiteit

– Je ontvangt persoonlijke uitleg over de door jouw gekozen kleuren en wat deze

vertellen over jou als persoon en over jouw gevoel

– Je ontvangt persoonlijke uitleg over jouw collage en welke inzichten je hier voor

jezelf uit kan halen

– Je leert om met creativiteit dichterbij jezelf te komen en hoe je dit na de workshop

voor jezelf kan blijven doen.

– Je leert om woorden te geven aan jouw gevoel

Referenties en reacties deelnemers

“Heerlijk even weg uit alle dagelijkse beslommeringen. Letterlijk een cadeautje voor jezelf!”

“Unieke locatie, om volledig tot jezelf te komen. Ook al ben je niet creatief. De locatie haalt direct de creativiteit in je naar boven.”

“Schilderen had ik al jaren niet gedaan. Mijn schilderij heeft een prachtige plek gekregen op kantoor. Ik ontvang bijna dagelijks reacties. Alle reacties op mijn schilderij vormen de complimenten over “Wie ik ben” en hoe ik gezien mag worden.”