Lief voor jezelf

Lief voor jezelf

Coaching

“Coaching bij Clever Coaching is anders”

Vind jij het moeilijk, lastig of zelfs onmogelijk om lief te zijn voor jezelf en meer aandacht aan jezelf te besteden? Ben jij altijd bezig met het leven van anderen? En vind je het vanzelfsprekend om altijd met volledige aandacht bij anderen betrokken te zijn?

De personal coach van Clever Coaching zou je dan nu direct vertellen; stop daarmee! Het is tijd voor jezelf. Jij verdient ook de liefde, aandacht, warmte en de betrokkenheid waarmee je er altijd voor anderen bent. Soms ervaar je vaak zelf al deze behoefte en dit gevoel. Alleen vraag je je misschien nog af “Hoe kan ik dit het beste aanpakken?” en “Waar moet ik beginnen?”.

In het coachtraject staan we stil bij jou. “Wie ben jij? Wat verdien jij? Wat zijn jouw behoeftes?” Onze personal coach van Clever Coaching staat in het coachtraject stil bij al deze vragen. Je ontvangt praktische oefeningen, die jou stimuleren lief te zijn voor jezelf en de tijd en ruimte hiervoor vrij te maken in jouw leven.

Alleen maar geven aan anderen, kan ervoor zorgen dat je jezelf volledig leeg geeft. Je voelt je sneller vermoeid, slaapt slechter en hebt geen energie meer voor de dingen die je altijd leuk vond om te doen.

Samen met jouw personal coach werk je toe aan het hervinden van de liefde voor jezelf. Liefde geven aan anderen is prachtig. Alleen begint dit met het leren van liefde, rust, tijd en aandacht te gaan maken voor jezelf. Op deze manier zal je gaan ervaren, dat je jouw energiebalans sterker en beter voor jezelf weet te behouden.

Persoonlijke groei en resultaat

– Je leert om te beginnen bij jezelf: Wie ben ik? Wat zijn mijn behoeftes?

– Je leert om bewuster tijd vrij te maken voor jezelf

– Je leert om met volledige aandacht bij jezelf te zijn en te blijven

– Je ontvangt praktische handvaten en oefeningen om jouw groei te stimuleren

– Je leert om liefdevol grenzen aan te geven aan anderen

– Je leert om liefde voor jezelf te voelen

– Je leert intenser te genieten van jouw leven