Even voorstellen

Even voorstellen

De samenstelling van ons team

Wij zijn gespecialiseerd in ‘labels’ die Anders Zijn én niet omdat ‘labels’ een hype zijn. Het team van Clever Coaching bestaat uit een unieke diversiteit aan professionals. Allemaal met hun eigen  kwaliteiten en ‘label(s)’. Iedere professional is volledig zichzelf. En werkt vanuit zijn of haar unieke persoonlijke kracht. Met weinig woorden kunnen we jou begrijpen. We delen dan ook graag als team onze kennis en eigen ervaringen om jou en/ of een organisatie te versterken.

Hilda Clevering is het vaste gezicht bij Clever Coaching. Onze andere professionals zetten wij met een flexibele skill in bij het leveren van onze dienstverlening.

Onze werkwijze

Mentaal, Fysiek & Creatief in je kracht

  • Mentaal: Vol overgave jezelf durven zijn
  • Fysiek: Weerbaar jezelf kunnen zijn
  • Creatief: Veelzijdig en creatief jezelf uitten en durven zijn

Clever Coaching werkt niet alleen in Almere en bied een landelijke dekking. We werken niet met standaard programma’s voor coaching, trainingen en workshops. Soms sturen we in het moment nog bij, zodat het programma alsnog matcht met de persoon of de groep deelnemers die we op dat moment onze dienstverlening verlenen.

Op onze website vind je verschillende programma’s voor Mentaal, Fysiek & Creatief in je kracht. Deze programma’s fungeren als een rode draad en basis voor hét maatwerkprogramma dat we voor jou als persoon of organisatie schrijven.

Maatwerk trainingen & workshops

Alle coachmodules uit Mentaal in je kracht bied Clever Coaching voor bedrijven ook in trainingen en workshops.

De programma’s voor trainingen en workshops schrijven wij op maat. Hierin houden wij rekening met de bedrijfscultuur, samenstelling van de teams en de gewenste doelstellingen en resultaten vanuit de opdrachtgever.

Voel je vrij om meer informatie bij ons op te vragen. Wij kijken uit naar jouw contact, zodat we met veel plezier hét training- en workshop programma kunnen schrijven waar jullie naar op zoek zijn.

Quote Hilda: “Bij Clever Coaching zijn we niet Anders, we zijn volledig ons zelf! Ik vind het belangrijk, dat ook iedere klant het gevoel ervaart volledig zichzelf bij ons te kunnen zijn.”

Eigenaar Clever Coaching: Hilda Clevering

Met een professionele basis, liefde voor het vak en een onuitputtelijke dosis energie heb ik in 2011 mijn bedrijf Clever Coaching opgericht.
In korte tijd heb ik de organisatie een unieke vorm in dienstverlening gegeven die personen en bedrijven in deze tijd zoeken. Maatwerk in dienstverlening leveren is in mijn ogen dé blijvende sleutel tot succes. Ieder mens en ook iedere organisatie is anders én dat is voor mij altijd het vertrekpunt in mijn dienstverlening.

Ik onderscheidt mij als professional door mijn liefde voor mensen, directe en heldere communicatie, persoonlijke ervaringen als ervaringsdeskundige en oprechte betrokkenheid bij mensen en organisaties. Mijn fundering bestaat uit de Academie voor Psychodynamica en de opleidingen Verandermanagement en de Manager als Coach. Mijn aanvullende bouwstenen; autodidact, hoogsensitief en hoogbegaafd. In mijn dienstverlening vertrouw ik blindelings op mijn bovengemiddelde natuurlijke intuïtie, creativiteit, sensitiviteit en mijn empathisch vermogen.

Mijn doel; ik wil het aller beste in jou en/ of een organisatie naar boven halen.

Wil je mij nóg beter leren kennen?

Sinds dit jaar ben ik persoonlijke columns gaan schrijven. In coaching, trainingen en workshops vertel jij als deelnemer vaak veel aan mij. De ruimte en tijd om mij dan beter te leren kennen is in de praktijk vaak weinig tot niet aanwezig. En de tijd die er voor jou in mijn dienstverlening is wil ik graag vol overgave en volledig aan jou besteden. In mijn persoonlijke columns vertel ik je meer over mij. Zodat jij een duidelijk beeld hebt wie ik ben, wat ik doe en wat me bezighoud. Mijn proces en persoonlijke groei kunnen niet missen op deze pagina. Het is dé stevige basis voor het bestaan van Clever Coaching.

Mijn drijfveer: Ik wil het verschil maken voor jou