Coachverhalen

Hooggevoelig Hoogbegaafd ADHD ADD

Coachverhalen

In de afgelopen maanden ben ik begonnen met het schrijven van coachverhalen op onze coachpagina coaching-almere.

Na het publiceren van de eerste coachverhalen heb ik veel reacties, aanvragen en vragen ontvangen van lezers uit heel Nederland. Tijd voor een update waarin ik jullie meest gestelde vragen beantwoord.

Waarom ben ik coachverhalen gaan schrijven?

Ik wil mensen de mogelijkheid bieden om hun eigen verhaal te delen om anderen te inspireren. Iedereen heeft zijn/ haar eigen verhaal. Verhalen die een ander in een zelfde ervaring houvast, herkenning en erkenning kunnen geven.

Het doel van het delen van een coachverhaal is heel simpel; iemand anders vertrouwen geven in een moeilijke periode. Je hoeft niet alles alleen te doen of opnieuw uit te vinden. Er zijn vaak veel meer mensen, die hetzelfde pad hebben bewandelt. Samen met mijn klanten wil ik een helpende hand bieden voor iedereen, die het op dit moment kan gebruiken.

Hoe ontstaan coachverhalen?

In coachtrajecten zijn er veel klanten, die letterlijk aangeven dat ze hun verhaal graag zouden willen delen met anderen. Sommigen zijn al begonnen met het schrijven van hun verhaal. Anderen hebben moeite om hun verhaal op papier te krijgen. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn/ haar verhaal te delen, ben ik mijn klanten gaan interviewen en zelf de coachverhalen gaan schrijven.

Wat brengt een coachverhaal de verteller?

Het gevoel van overwinning, afsluiting van een bepaalde periode en vooral een enorme boost in zelfvertrouwen en trots. Terugkijken op een moeilijke periode in je leven laat je ook zien, dat jij degene bent geweest die alle overwinningen zelf heeft gerealiseerd. De reacties en het bereik van coachverhalen geven de verteller het gevoel dat zijn/ haar verhaal daadwerkelijk anderen inspireert. Het coachverhaal delen sluit een moeilijke periode op een positieve manier voor de verteller af.

Moet ik een coach klant bij CleverCoaching geweest zijn om mijn verhaal te delen?

Nee. Ik ben begonnen met het schrijven van coachverhalen van onze klanten. Inmiddels heb ik ook veel aanvragen ontvangen van buiten CleverCoaching.

Het aller belangrijkste is dat jouw verhaal aansluit bij de dienstverlening die ik vanuit CleverCoaching aanbied. Zodat ik ook kennis, advies en praktische tips in de coachverhalen kan blijven opnemen. In een coachverhaal wil ik een compleet verhaal vertellen waar iemand anders ook echt iets mee kan in de praktijk.

Hoe kan ik me aanmelden voor een interview voor een coachverhaal?

Aanmelden voor een coachverhaal kan via een bericht op onze Facebookpagina. Je kan ook een mail sturen naar info@clevercoaching.nl. Twijfel jij of jouw coachverhaal past bij de dienstverlening van CleverCoaching, voel je dan vrij om telefonisch contact met mij op te nemen 06-53 13 23 64.

Inspirerende groet,

Hilda Clevering

Coachverhaal: Ik ben hooggevoelig

Coachverhaal: Hooggevoelig overprikkeling

Coachverhaal: Schaduwkanten in mezelf

Coachverhaal: Huiselijk geweld