Coaching

Coaching bij Clever Coaching

Wat is coaching?

Hooggevoelig Hoogbegaafd ADHD ADD

Coaching is een breed begrip. Een coach ondersteunt, begeleidt of adviseert een klant bij zijn/ haar vraagstuk in persoonlijke ontwikkeling. De coachvragen kunnen dan ook heel erg verschillend zijn. Coachen betekent voor ons oprechte verbinding met jou, zodat wij jou de ondersteuning kunnen geven die jij verdient.

Bij Clever Coaching is géén vraag raar of vreemd. Leg jouw vraag dan ook zonder enig gevoel van gene aan ons voor. Wij denken graag samen met jouw coachvraag mee om te kijken wat het beste bij jou past.

Welke coachtrajecten zijn er?

Kennismakingsgesprek

Coaching begint bij Clever Coaching altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het is in een coachtraject namelijk ontzettend belangrijk, dat jij een ‘klik’ hebt met jouw coach. Het kennismakingsgesprek kan bij Clever Coaching, zowel telefonisch als persoonlijk op afspraak. Er zijn géén kosten verbonden aan het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Het kennismakingsgesprek met nieuwe klanten heb je altijd met Hilda Clevering zelf. Zij kan op basis van het gesprek een goede inschatting maken welke coach van Clever Coaching het beste bij jou past.

Samen kijk je even terug naar jouw verleden én vervolgens maken we praktische stappen in het nu en kijken we samen naar jouw toekomst.

Wat is anders bij Clever Coaching?

Bereikbaarheid, verslaglegging, huiswerkopdrachten, laagdrempelig en flexibele betalingsregelingen.

– Bereikbaarheid

Ik ben na een coachafspraak ook nog voor jou bereikbaar. Je mag me altijd bellen, mailen of een app sturen. Mijn bereikbaarheid: maandag tot en met donderdag van 09.00-20.00 uur en op vrijdag van 09.00-18.00 uur.

Op deze manier kan ik jou, ook op het moment dat jij mij nodig hebt, de ondersteuning geven die jij verdient.

– Verslaglegging

Na ieder coachgesprek ontvang je van mij een uitgebreid verslag. In het verslag verwerk ik alle informatie, adviezen, tips en een uitgebreide verslaglegging van ons gesprek. Je hoeft je in het coachgesprek dus géén zorgen te maken of je alles wel kan onthouden.

Na jouw coachtraject heb jij een eigen boekwerk van al jouw coachgesprekken. Je kan jouw coachgesprekken, dus altijd nog op een later moment in alle rust thuis doorlezen.

– Huiswerkopdrachten

Na elk coachgesprek ontvang je van mij huiswerkopdrachten. De opdrachten zijn belangrijk voor de ontwikkeling die jij wilt maken. De opdrachten zijn altijd praktisch en ook binnen een drukke agenda in te passen.
Loop je vast in de opdrachten, dan mag je altijd contact met mij opnemen. Ik vind het belangrijk dat je op een fijne manier met jouw opdrachten bezig kan zijn.

– Laagdrempelig

Vind je het spannend of eng om contact met mij op te nemen? Dat hoeft niet. Ik bijt niet en géén vraag is raar of vreemd. Alle vragen die je aan mij kan stellen, zijn vragen die belangrijk zijn voor jou en dus belangrijk zijn voor mij.

Voel je dan ook altijd vrij om contact met mij op te nemen. Je zit niet direct ergens aan vast. Ik denk graag me je mee om te ontdekken hoe jij de ondersteuning kan krijgen, die bij jou past.

– Flexibele betalingsregelingen

Coaching word niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. In de praktijk heb ik gemerkt dat dit kan zorgen voor een financiële drempel. Begrijpelijk en erg jammer als je daardoor zou besluiten om een coachtraject niet door te laten gaan.

Ik ben flexibel in het maken van betalingsregelingen. Voel jij een financiële drempel én heb je wel een coachbehoefte, vraag dan naar de mogelijkheden. Ik kan dan samen met jou meedenken in oplossingen, zodat jij toch aan de slag kan met jouw persoonlijke ontwikkeling.