Assertiviteit en Communicatie

Assertiviteit en communicatie

Coaching assertiviteit communicatie

“Coaching bij Clever Coaching is anders”

Grenzen voor jezelf leren stellen. Het kan!

Wil je sterker in je schoenen staan? Nee zeggen zonder schuldgevoel? Je angsten niet de overhand laten krijgen? Samen zoeken we jouw angsten en onzekerheden. Om vanuit daar te gaan werken aan het overwinnen van beiden.

Onze personal coach van Clever Coaching leert je jouw daadkracht en moed te vinden en vol overgave toe te passen en te gebruiken. Je leert om weerbaarder te worden en te groeien in je weerbaarheid in communicatie, houding en gedrag.

De personal coach van Clever Coaching laat je de groei doormaken en stappen zetten, die je al zo lang wil nemen. Assertief zijn betekend niet dat je egoïstisch bent, assertief zijn is liefdevol voor jezelf op komen en géén dingen meer doen die tegen jouw gevoel in gaan.

Quote van een klant van Clever Coaching

“Ik wil het zo graag goed doen voor een ander. Alleen ik merk steeds vaker dat ik mezelf compleet voorbij loop. Zwaar vermoeid plof ik uiteindelijk ’s avonds op de bank en heb ik geen energie meer om nog iets leuks voor mezelf te doen. Wanneer ik me dan vervolgens afvraag of ik nou gedaan heb wat ik zelf wilde doen, dan is het antwoord daarop vaak; “Nee, ik heb mezelf weer compleet weggecijferd.”

Persoonlijke groei en resultaat

– Je leert om een boodschap assertief te communiceren

– Je bent bewuster van jezelf

– Je leert om dichtbij jezelf te komen en te blijven

– Je leert om je kwetsbaar op te stellen vanuit vertrouwen en kracht

– Je leert om voor jezelf op te komen

– Je leert om je niet meer onder te laten sneeuwen door anderen

– Je leert om rekening te houden met anderen, zonder dat je jezelf verliest en voorbij loopt