ADHD

ADHD’er je bent prachtig zoals je bent

Coaching ADHD

“Coaching bij Clever Coaching is anders”

Soms kan het allemaal ook wel een beetje teveel zijn.

ADHD gave of opgave? Verlies jij het overzicht? Voel je je geleefd? Ervaar je een enorme chaos in je hoofd en in jouw leven? Wil jij de eerste stap gaan maken om weer overzicht, ruimte en meer rust voor jezelf te vinden?

Onze personal coach van Clever Coaching staat in het coachtraject samen met jou stil bij de chaos die jij ervaart. We gaan op zoek naar de factoren die jou onrustig maken en die bijdragen aan jouw gevoel van chaos. Vanuit het onderzoeken en herkennen van deze factoren, ontvang je praktische tips. Deze zijn direct toepasbaar in jouw dagelijks leven, zodat je een voelbaar beter overzicht voor jezelf kan gaan creëren en ervaren.

Het gevoel van chaos maakt je vaak al snel gehaast, opgejaagd en het kan er zelfs voor zorgen dat je hier fysieke klachten van ondervind. Hoofdpijn, verhoogde spierspanning, verlaagd energie niveau, slecht slapen, piekeren, verhoogde ademhaling, benauwd gevoel of zelfs hyperventileren.

De personal coach van Clever Coaching, zal een uitgebreide intake met jou doen, voordat er gestart word met het coachtraject. In de intake zal ook stil gestaan worden bij eventuele aanwezige fysieke klachten. Op basis van het intake gesprek, zal jouw coachprogramma opgesteld gaan worden.

In het coachtraject “ADHD’er je bent prachtig zoals je bent” bied Clever Coaching vaak een combinatie van opdrachten, die zowel gericht zijn op het gevoel van onrust in je hoofd en eventuele aanwezige fysieke klachten.

Samen met jouw personal coach werk je toe naar jouw gewenste gevoel van overzicht, ruimte en rust in jouw leven.

Persoonlijke groei en resultaat

– Je leert welke factoren in jouw leven zorgen voor chaos

– Je leert om deze factoren te herkennen en hierop in te spelen

– Je leert op een praktische manier wat je kan doen om je overzicht, rust en ruimte

voor jezelf te vinden en te behouden

– Je leert om bewuster momenten van rust in jouw leven te creëren

– Je leert om jouw gevoel van chaos los te laten

– Je leert bewuster om jouw leven vorm te geven

– Je leert om te organiseren en plannen op een manier die bij jou past