Hooggevoelig

Hooggevoeligheid inzetten als kracht

Coaching

“Coaching bij Clever Coaching is anders”

Hooggevoelig; Leer hoe je om kan gaan met prikkels en jouw bijzondere kwaliteiten.

Overweldigt door de wereld, overweldigt door de hoeveelheid prikkels; hoe zorg jij er in de huidige maatschappij voor dat je jezelf staande weet te houden? Wil jij leren hoe je jouw hoog gevoeligheid weer kan inzetten als kracht, zonder dat je leegloopt op alle verwachtingen en hoeveelheid prikkels die je dagelijks binnen krijgt.

Clever Coaching werkt met verschillende hoog gevoelige coaches, die hun hoog gevoeligheid zelf hebben leren in te zetten als kracht. Ze herkennen de worsteling, dieptepunten, vermoeidheid, onbegrip, machteloosheid en het gevoel van anders zijn. Praktische voorbeelden, opdrachten en hun eigen ervaring, zullen jou het vertrouwen geven om jouw hoog gevoeligheid in te gaan zetten als kracht.

Je leert hoe je je beter kan afsluiten voor prikkels van buiten af, negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten, bewust te worden van energiegevers en energievreters en hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven.

In het coachtraject “Hoog gevoeligheid inzetten als kracht” word er door de personal coach gewerkt met creatieve werkvormen, gebruik van kleuren, geuren, edelstenen en vind je de diepgang waar je naar op zoek bent.

Daarnaast word er praktisch aandacht besteed aan communicatie en hoe je dit kan inzetten om zware en negatieve energieën van anderen, buiten jezelf te houden.

Persoonlijke groei en resultaat

– Je bent bewuster van jezelf en leert bewust om gaan met energiegevers- en vreters.

– Je leert sterker jouw eigen energiebalans vast te houden

– Je leert om dichtbij jezelf blijven, zonder dat je jezelf verliest in iemand anders

– Je leert om de unieke en prachtige eigenschappen van jouw hooggevoeligheid

bewust in te gaan zetten in jouw dagelijks leven

– Je leert om in jouw persoonlijke kracht te blijven en te kunnen blijven staan